Enää puuttuvat ne ruumiit #RajatKiinni

 

Joulukuussa 2015 uutisoitiin, että rasistisia rikoksia oli sinä vuonna kirjattu sellaiset 70.

Määrät olivat tuplaantuneet edellisestä vuodesta. Voisi siis sanoa, että maahanmuuttokriittinen dialogi sekä Immosen lyyrinen puhe kantavat siis odotetunlaista hedelmää. Ja sitten polttopulloja seuraavaksi, eikö vain? Ei, vaan odottakaas: ne onkin jo otettu käyttöön! Kuten myös tuhopoltot on jo valjastettu maahanmuuttokriittisen dialogin arsenaaliin:

-”Kankaanpään Niinisalossa paloi tänään korjauskelvottomaan kuntoon kaksikerroksinen puukerrostalo, johon oli tarkoitus majoittaa turvapaikanhakijoita ensi viikolla. Poliisi epäilee, että talo poltettiin tahallaan.”-

Enää puuttuvat ruumiit!

Ei kannata unohtaa, että esimerkiksi tuohon case Niinisaloon liittyen PS:n ministeri Lindströmillä oli kiire liittää turvapaikanhakijat provosoijina ja sanoa ihmisten vain olevan ’turhautuneita’:

-”Turhautuneet ihmiset lähtevät hakemaan ratkaisuja väärillä keinoilla. Tämä ei kuulu Suomeen ja on täysin tuomittavaa, Lindström sanoo.”-

Turhautuneet ihmiset ovat siis tuhopolttoja harrastavat maahanmuuttokriitikot. Kun ahdistaa. Kun on tulossa pakolaisia naapuriin. Turhautuneita ovat.

Miettikää: meillä on ministeri, joka on sanonut, että polttopulloja heittelevät ihmiset ovat vain ’turhautuneita’. Ja mihin he ovat turhautuneita? Siihen, että heidän ehdoillaan ei ole toimittu. Siihen, että rajoja ei ole laitettu kiinni, vaikka he sitä niin kovasti vaativat.

Ja ministeri sanoo: ihmiset ovat vain turhautuneita ja vie itse tekojen tuomitsemiselta pohjan pois. ’Sillä pojat ovat poikia’. ’Luonnollinen vastareaktio’.  

Ja sitten unohtuu se oleellisin asia: polttopullo- sekä tuhopolttodialogi ovat johdonmukainen tulos siitä vuosia jatkuneesta demagogiasta, josta esimerkiksi minä olen puhunut jo monta vuotta ja josta persupoliitikon tuhopolttoa ylistävät lausunnot ovat vain yksi esimerkki ja joka jatkuu tuoreilla puheilla piikkilangoilla estettävästä ’islamisaatiosta’ sekä ’sinivalkoisesta kivityksestä’. Elämme typeryyteen ja rasismiin sairastuneessa maassa, hyvät ihmiset.

Mutta ääripäät. Turvapaikanhakija provosoi olemalla olemassa. Uhrin vika.

Toki voimme myöntää maahanmuuttokriitikoiden olleen oikeassa. Hehän sanoivat, miten maahanmuutto lisää rikollisuutta. He toki vain unohtivat kertoa, että he itse tekevät ne rikokset. Todistetusti. Tilastollinen fakta. Sillä rasistisen rikollisuuden tuplaantuminen vuodessa EI ole naurun saati unohtamisen arvoisia asioita.

Minä muistutan teitä kaikkia yhdestä asiasta: jos rasisteja sekä maahanmuuttokriitikoita edelleen hyysätään, rasistisen rikollisuuden rumat kasvuluvut johtavat polttopullojen, kivitysten ja tuhopolttojen kautta ruumiiden syntyyn. Tätäkö te vielä odotatte? Ja mitä te maahanmuuttokriitikot silloin sanotte? Julistatteko kyynel silmäkulmassa, miten ’ressukka ja turhautunut maahanmuuttokriitikko ei saanut muuten ääntään kuuluviin. Rajat on saatava kiinni! Hänkin on uhri. Pitäisi vain muistaa keskustella ja että yhtä syyllisiä ovat maahanmuuttajat sekä punavihervasemmisto?’.

Tänään luimme uutisista, miten Lahdessa turvapaikanhakijoita systemaattisesti on hakattu:

-”Ilmiö on käsittämätön. Asukkaat ovat alkaneet pelätä kaupungilla liikkumista. Jos ilmiö yleistyy, riskinä on, että kaikki, jotka näyttävät vierasmaalaiselta, he ovat potentiaalisia väkivallan uhreja, Markku Heikkilä sanoo.”-

Tämä on sairasta.

Ja ikävä sanoa näin, mutta yhdellekään ’Rajat kiinni’ –psykoosiryhmän vihanlietsontaa seuranneelle tämä tuskin tuli minkäänlaisena yllätyksenä. Ja poliisi ei juuri ole kiinnostunut tuon vihanlietsonnan suitsemisesta. Päinvastoin: poliisi on ollut enemmän huolissaan siitä, miten saadaan pellet ja Kai Sadinmaa poistettua julkisesta tilasta, jotta rasistit saavat julistaa rauhassa, jotta Timo Soini ei vain loukkaantuisi. Sillä ei ole rasisteja persuissa. Ei tietenkään. Ihmiset ovat vain huolissaan. Ja hieman turhautuneita. Se inhasti rasistiseksi puheeksi mainittu puhekin on vain rosoa. Sellaista kansan puhetta. Saahan sitä nyt sanoa ilman syytöksiä muukalaiskammon lietsonnasta, että SPR:n työntekijät ovat vain huoria ja että muslimit vain ovat nauttimassa niistä palveluista, eikö vain, herra Soini?

Viranomaiset ovat tehneet tietoisen valinnan: rasistit saavat julistaa sanomaansa täysin vapaasti niin netissä kuin julkisessa tilassakin. Häiriköiden Tapanilassa, vihaa lietsoen netissä. Ja lopputulos on tässä. Sanat ovat muuttuvat teoiksi.

Enää puuttuvat ne ruumiit.