Ja te kehtaatte valittaa, kun teitä kutsutaan rasisteiksi? #Perussuomi

 

Muistattehan, miten perussuomalainen poliittikko Sebastian Tynkkynen teki rikosilmoituksen tapauksesta, jossa häntä sanottiin rasistiksi. Herra Tynkkysen mukaan yhteiskunnallisen keskustelun käymisestä on tullut raskasta ja herra Tynkkysen mielestä maahanmuuttokriittiset ihmiset yritetään vaientaa rinnastamalla heidät rasisteihin:

-”Hänen mukaansa yhteiskunnallisen keskustelun käymisestä on tullut raskasta ja maahanmuuttokriittiset ihmiset yritetään vaientaa rinnastamalla heidät ajattelumaailmaan, jota esimerkiksi rotuerottelua tehneet natsit edustivat: rasismiin.

– Lähden hakemaan ennakkotapausta rasistikorttien tuhoamiseksi, sillä pelistä on tullut liian julmaa, Tynkkynen sanoo.

– Olin tullut käyttämään sananvapauttani ja puolustamaan eurooppalaisia arvoja ja ilmaisunvapauttani häirittiin jatkuvalla kunnian loukkaamisella. En voinut aloittaa, ennen kuin mies oli lopettanut julkisen halventamisen, hän jatkaa.”-

Herra Tynkkysen puoluetoveri Terhi Kiemunki on päätynyt aivan samoille apajille. Joskin Kiemungilla on hieman erilainen lähestymiskulma itse ongelmaan (joka on rasistin rasistiksi kutsuminen ja siitä loukkaantuminen): hän nimittäin on tehnyt rikosilmoituksen itsestään. Kyllä: luitte aivan oikein.

No, minä voin säästää poliisin resursseja: Terhi Kiemungin kirjoitukset ovat puhdasta rasismia. Poliisi ei toki aio edes ottaa koko tapausta tutkittavaksi, sillä poliisin tehtävä ei ole tutkia kirjoituksien rasismia, sillä rasismi ei yksinään ole mikään rikos. Rasistisia mielipiteitä saa siis viljellä aivan niin paljon kuin ihmisen moraali ja kielenkannat antavat mahdollisuuksia, mutta Suomen laki ei kriminalisoi rasismia.

Rikoksen rasistinen motiivi puolestaan on rangaistuksen koventamisperuste, johon normaalisti liitettyjä rikoksia olisivat esimerkiksi kunnianloukkaus tai kiihottaminen kansanryhmää vastaan (mutta ei yksinään rasismi).

Terhi Kiemunki kirjoitti näin tutkintapyynnöstään:

-”Media ja mediassa esiintyneet henkilöt ovat käyttäneet niistä sanoja, kuten ”solvaava”, pilkkaava” ja ”pelottelee”. Trollit ovat internetissä kirjoittaneet lukemattoman määrän kommentteja ja blogeja, joissa minusta on tehty äärettömän paha ihminen, Kiemunki kirjoittaa tiedotteessaan.

– Olen tehnyt tutkintapyynnön esitutkintaviranomaiselle, jotta he selvittävät onko alkuperäisissä kirjoituksissani rasistisen tai muun rikoksen tunnusmerkkejä. Tämän jälkeen voidaan tarkastella some-trollien kautta mediaan vietyjä väitteitä kiihkottomasti.”-

Kun ajattelee, miten Terhi Kiemungin kirjoitukset ja koko poliittinen toiminta on lähinnä ihmisiä solvaavaa, ihmisiä ja nykyään myös lapsia pilkkaavaa, puhtaan ja rehellisen rasismin läpitunkemaa pelkoretoriikkaa, jonka tavoite on eristää ihmisiä ja toisaalta vahvistaa sinivalkoista kuplaa, niin ainoa asia, mikä oikeasti tulee mieleen, on ilmeinen Terhi Kiemungin täydellinen itsekritiikin puute sekä täydellinen kyvyttömyys itsereflektioon.

Hän ilmeisesti ihan vilpittömästi uskoo rasismin läpitunkeman vihavisvansa olevan suurta neroutta ja lyyristä linnunmaitoa, jonka saama kritiikki on niin väärin kaikkea Kiemungin edustamaa puhtautta ja kauneutta kohtaan. Asian on pakko olla näin, sillä ei tuossa Kiemungin kiemurtelussa olisi muuten mitään järkeä. Mutta kun katsoo Kiemungin kirjoittelua, niin ei jää epäselväksi, mistä puusta Kiemunki on tehty:

-”Suomeen ja koko Eurooppaan rantautuu kulttuuri, uskonto ja laki jolle julmuus vääräuskoisia kohtaan on itsestäänselvyys.

Se alistaa häikäilemättömästi kaiken alleen. Se vaatii vaan ei suvaitse. Ei ole maltillista islamia, on vain yksi islam. On vain yksi Koraani jonka mukaan jokaisen muslimin tulee elää. Vanha Eurooppamme ei pääse terrorismista niin kauan kuin suvaitsemme ja hyväksymme islamin opit. Kaikki muslimit eivät ole terroristeja, mutta tässä ajassa kaikki Euroopan terroristit ovat muslimeja.

Eivätkö sateenkaariväki ja feministit tiedä miten heidän käy kun islam valtaa maan? Ovatko he ihan tosissaan kun marssivat unelmansa puolesta? Kumpi puoli heidän oikeuksiaan puolustaa kun joudumme lopulta taistelemaan isänmaamme ja kulttuurimme puolesta?

Kaiken kohtaamani vihan, pöyristymisen, paheksunnan ja pilkan jälkeen olen entistä vakuuttuneempi, että minä en halua islamin valtaavan maatamme.

Minua ei hävetä, enkä pyydä anteeksi että en halua maahamme yhtään muslimia joka ei ole valmis luopumaan tämän alistavan ja väkivaltaisen uskonnon vaatimasta kulttuurista saadakseen oikeuden vieraanvaraisuutemme hyväksikäyttöön.”-

Tämä on tyypillistä islamofobista roskaa. Tämä on lisäksi vielä kieleltään niin kömpelöä ja sen rasismi on niin julkeaa sekä itsestään selvää, että Terhi Kiemungin pitää olla joko typerä tai hänen pitää todella kärsiä itsekritiikin puutteesta, jos kirkkain silmin väittää, että yo. kirjoitus ei olisi rasistinen. Muistutukseksi, Terhi Kiemunki ja muut omassa rasismissaan kiemurtelevat kiemungit, rasismin määritelmä:

-”…kaikkea rotuun, ihonväriin, syntyperään tahi kansalliseen tai etniseen alkuperään perustuvaa erottelua, poissulkemista tai etuoikeutta, jonka tarkoituksena tai seurauksena on ihmisoikeuksien ja perusvapauksien tasapuolisen tunnustamisen, nauttimisen tai harjoittamisen mitätöiminen tai rajoittaminen poliittisella, taloudellisella, sosiaalisella, sivistyksellisellä tai jollakin muulla julkisen elämän alalla.“-

Tuossa Kiemunki- lainauksessa täyttyvät miltei kaikki rasismin kriteerit lähtien ihmisten erottelusta, jonka seurauksena on ihmisryhmän eli muslimien ihmisoikeuksien rajoittaminen. Muutenkin tuo kiemurtelu pitää sisällään niin monta maahanmuuttokriittistä latteutta islamin tekemän valtauksen pelosta lähtien, etten oikein tiedä, mitä sanoa.

On jostain syystä tyypillistä, että perussuomalaiset poliitikot ovat tuoneet politiikkaan itselleen sopivan, relativistisen sananvapauden käsitteen, jonka mukaisesti he toimivat ja sen puolesta he ovat valmiita uhriutumaan. Omista sanomisistaan uhriutuminenhan on persujen toinen luonto, sillä he elävät uskotellen, että heitä ei saa kritisoida ja kritiikki heitä kohtaan on aina heidän sananvapauden rajoittamista ja siihen reagointi on sitten itkevää uhriutumista vaativaa julkista rituaalia.

Persut itse toki saavat sanoa turvapaikanhakijoita raiskaajiksi ihan surutta, he saavat tietenkin kutsua muslimeita ’muna kädessään ölähteleviksi perversseiksi’, eikä heille tee vaikeaa edes solvata pieniä lapsia a’la Kiemunki ja minuakin persu saa sujuvasti sananvapauden tuomalla oikeutuksella kutsua lapsipornon jakelijaksi. Myös naisia voi ilman huonoa omaatuntoa kutsua suvakkihuoriksi ja sitten seuraavaksi voikin jo toivoa kuohintaa. Tämä on perussuomalainen käsitys sananvapaudesta.

Mutta kutsupa perussuomalaista rasistiksi! Sananvapaus loppuu kuin seinään: sitä ei enää yhtäkkiä ole. Kun persua kutsuu oikeutetusti rasistiksi, niin sitten onkin loukattu kunniaa, haavoitettu herkkää sielua ja estetty sananvapautta. Ja tietenkin poliisin ja oikeuslaitoksen on riennettävä välittömästi apuun turvaamaan perussuomalainen sananvapaus ja rajoittamaan sitä muilta. Perussuomalainen sananvapaus on todella sitä relativistista sananvapautta: se kuuluu vain heille.

Nyt jopa minusta on tehty rikosilmoitus. Sillä olen blogikirjoituksessani kutsunut perussuomalaista pitkän linjan rasistia Jani Salomaata blogissani pitkän linjan rasistiksi. Ja kertoessani tämän ankean tosiasian, hänen kunniaa on nyt sitten loukattu:

Poliisi luonnollisesti nauroi ilmoitukselle ja sanoi, että ei ole mitään kunniaa loukattu: rasistia SAA kutsua rasistiksi. Jani Salomaa ja muut vinkuvat kiemungit unohtavat yhden oleellisen asian, jonka alleviivasin tuohon kuvaankin: arvostelua, joka liittyy toisen menettelyyn politiikassa tai muussa julkisessa toiminnassa, ei voida pitää kunnianloukkauksena. Lisäksi kun kyseessä EI ole ollut valheellinen väite, niin ei ole mitään syytä edes lähteä tutkimaan kunnianloukkausta.

Minä kerron nyt teille salaisuuden, Tynkkynen, Kiemunki ja Salomaa: te olette rasisteja. Todistetusti. Ja teitä saa ja pitääkin kutsua rasisteiksi, sillä rasismi on asia, jota ei tule hyssytellä, sillä kyse on poliittisen toiminnan ja sen sisällön kritiikistä. Kyse on asioiden puhumisesta niiden oikeilla nimillä ja kyse on turhan poliittisen korrektiuden välttämisestä. Miettikää, minkälainen maa tästä tulisi, jos poliittista toimintaa ei saisi tai voisi enää kritisoida? Se ei olisi mukavaa maa, sen voin kertoa.

Teidän perussuomalaisten tuntuu olevan vaikea ymmärtää, että sananvapaus ei ole suhteellista sananvapautta, eikä se ainakaan ole vain perussuomalaisten omaisuutta. Eikä minkä tahansa ajatuskuonan ulostaminen ole ylevää ja viisasta, eikä se jokainen mielipide ole sananvapauden nojalla yhtä arvokas. Päinvastoin: sananvapaus antaa meille mahdollisuuden myös arvottaa puheita, sillä se antaa kaikille mahdollisuuden esimerkiksi paljastaa, miten dorka olet. Se on myös perussuomalaisen oikeus: paljastaa oma typeryytensä.

Toisaalta sananvapaus antaa mahdollisuuden myös olla rakentava, fiksu ja älykäs sekä verbaalisesti ylivertainen. Jokaisella ihmisellä on tähän oikeus, eikä sivistysvaltio saati perussuomalainen saa tuomita ihmisiä tästä.

Sanavapautta ei ole myöskään vaade kuunnella saati uskoa kaikkea mahdollista roskaa, jota eetteriin tungetaan. Sananvapauteen EI kuulu velvollisuus kuunnella saati velvollisuus niellä kaikki moska ilman kritiikkiä. Sananvapauden ytimessä nimittäin on oikeus olla eri mieltä ja sanoa mielipiteesi olevan totaalista visvaa, ryönää, joka aiheuttaa syöpää. Uskokaa tai älkää: sananvapauteen EI kuulu samanmielisyys jonain olemuksellisena vaateena.

Lisäksi on aivan turha selittää, miten kaikkia mielipiteitä tulisi kuunnella, sillä ’sananvapaus’. Tuo vaade on täyttä hölynpölyä. Jos mielipiteesi vahvin argumentti on vedota sananvapauteesi, on mielipiteesi todennäköisesti täyttä paskaa ja se kannattaisi vain jättää sanomatta.

Kovasti nämä rikosilmoituksia tehtailevat rasistipersut yrittävät sananvapauttamme rajoittaa, siitähän tuossa hulluudessa ja yhteiskunnan rahoja tuhlaavassa rikosilmoitustehtailussa loppujen lopuksi on kyse. Ja tämä on aihe, josta pitäisi yhteiskunnassamme keskustella enemmän: sananvapauden rajoittamiseen pyrkiminen on nykyään hyvin aktiivista eri muodoissaan vihapuheesta aina näihin rikosilmoituksiin asti.

Tuoreen kyselytutkimuksen mukaan julkisen keskustelun vamma aiheuttaa jo vetäytymistä keskusteluista:

-“Räyhäämisen katsotaan lisääntyneen julkisessa keskustelussa niin paljon, että puolet suomalaisista harkitsee vetäytymistä yhteiskunnallisesta keskustelusta.”-

Perussuomalaiset ovat kutsuneet muita ihmisiä termeillä suvakki, mukasuvaitseva, maanpetturi, kamelikuski, pedofiiliuskonnon edustaja, vastenmielinen hinttari, hyysäri, raiskauskulttuurin ymmärtäjä, apina, loinen, pummi, rotta, dhimmi, hyödyllinen idiootti. Ja näitä riittää.

Ja kuten kerroin aiemmin, minua perussuomalaiset ovat kutsuneet kuohintaa kaipaavaksi lapsipornon jakelijaksi, kommunistiksi, narkkariksi, pedofiiliksi, stalinistiksi ja tietenkin totalitaristiksi. Minua perussuomalaisten edustajat ovat tulleet tönimään keskellä päivää vaatien blogikirjoittamisen lopettamista, minulle he ovat soitelleet keskellä yötä ja vielä ottaneet vaimooni yhteyttä ja solvanneet minua. Mitä arvelette, onko perussuomalaisten toiminnalla ollut ’heijastusvaikutusta’ minun perheeseeni?

Solvaaminen, räyhääminen, töniminen, perheen kiusaaminen, rikosilmoitukset. Siinä perussuomalaisen sananvapausterroristin työkalupakki.

Ja te kehtaatte valittaa, kun teitä kutsutaan rasisteiksi?