Kaikki perussuomalaiset ovat juoppoja sekä raiskaajia!

 

Minä kerron teille nyt salaisuuden. Se on hurja salaisuus.

On nimittäin selvinnyt, että kaikki suomalaiset eivät ole juoppoja sekä raiskaajia, mutta Suomen kannalta on oleellista, että kaikki perussuomalaiset ovat juoppoja sekä raiskaajia. Kyllä. Tämä on totuus. Tämä on kylmä totuus. Tämä on totta. Minä puhun vain verifioitavin faktoin, sillä olen asiallinen, asiaan keskittyvä mies. Minä en vedä tunteella. Olen puhdasta järkeä.

Ja minä puhun suoraan. Minä puhun suoraan, sillä haluan tehdä Suomesta jälleen suuren. Minä haluan tehdä Suomesta mahtavan ja vahvan. Minä haluan ottaa Suomen takaisin ja tehdä Suomesta jälleen Suomen.

Mutta mitä tehdä? Miten toimia?

Ensinnäkin: minusta meidän pitää ensin ottaa kiinni jokainen perussuomalainen. Jokainen. Ja tarkoitan tätä, sillä jokainen potentiaalinen juoppo ja raiskaaja eli perussuomalainen ovat uhka tavalliselle suomalaiselle. Ja käsi ylös: kuka meistä oikeasti  haluaa ylläpitää tätä raiskaamisen uhkaa Suomessa? Onko aika nostaa käsi ylös virheen merkiksi ja todeta: pieleen meni, tämä suvaitsevaisuus perussuomalaisia kohtaan on ajamassa maamme tilaan, jossa lopputuloksena ghetot palavat ja valkoinen zombiejoukko tuhlaa rahamma, pilaa kulttuurimme ja raiskaa naisemme tuoreelle viinalle lemuten?

Onko sinusta aika sanoa tämä ääneen? Minusta on.

Toiseksi: kun me olemme saaneet jokaisen perussuomalaisen otettua kiinni ja laitettua metsäleirille asumaan, me voimme erityisen pistejärjestelmän perusteella tutkia ja arvioida, kuka heistä on kelvollinen palaamaan ihmisten ilmoille. Meidän pitää rakentaa muuri ja meidän pitää rakentaa leiri, jolla me varmistamme, että nuo juopot raiskaajapersut eivät pääse Kansan keskelle kulkemaan vapaasti kuin muina miehinä.

Ja minä vaadin, että he itse maksavat tuon leirin ja tuon muurin. He saavat puolestani kerätä vaikka tyhjiä pulloja, jolla rahoittavat tuon kaiken. Meidän suomalaisten ei tule sitä kustantaa, ei ole suomalaisten tehtävä maksaa tuon raiskaavan ja tuhoavan muna kovana väkivallastaan ölähtelevän joukon aiheuttamia kustannuksia. Suomi ei voi olla jokaisen raiskaajapersun sosiaalitoimisto, ei meillä ole siihen varaa ja mikä tärkeintä: meillä ei ole siihen halua.

Kolmanneksi: perussuomalainen kulttuuri ei ole sopiva Suomeen ja kuvittelitteko te tosiaan, että tullessaan sieltä vihan ja raiskaamisen kulttuuristaan tänne suomalaisten keskelle, he unohtaisivat tapansa ja kulttuurinsa? No, eivät tietenkään unohda! Viina ja raiskaaminen ovat heidän kulttuurigeeneissään, joka seuraa tuota tuhovimmassaan elävää hulluudestaan humisevaa roskajoukkoa kuin tauti. Ja tautihan perussuomalaisuus onkin! Parantumaton tauti, joka saa krapulassaan hytisevän roskajoukon vaatimaan yhä röyhkeämmin itselleen ilmaisia palveluita seksistä lähtien! He huutavat, miten he kyllä saavat tarttua naista pillusta, sillä he vain voivat, he ovat eliittiä, he ovat mahtivalkoisia suomalaisia, jotka homon nähdessään lähinnä pohtivat, josko ampua homoa päähän.

Lopputulos: meidän on toimittava. Nyt. Meidän tulee ottaa maamme takaisin.

Sillä miksi meidän tulisi sallia tuon sairaan kulttuurin edustajia täällä Suomessa? Me otimme nuo juopot raiskaajat kylään ja mitä he tekivät? Käyttivät heille suotua vapautta persepyyhkeinään ja sitten ne heitettiin kansan kasvoille. Kansan kasvoille! Meidän kasvoillemme! Veteraaniemme kasvoille! Meidän lastemme kasvoille! Kuka muu on noin röyhkeä ja kiittämätön kuin mölisevä persulauma? Ei kukaan muu!

Historiallisesti, siis ennen kuin perussuomalaiset keksivät Suomen kuuluvan lähinnä heille, ihmisten käytöstä on kontrolloitu ja rajoitettu samaa logiikkaa noudattaen kuin lemmikkieläinten käytöstäkin: jos esimerkiksi koira ei osaa käyttäytyä, se ammutaan tai se eristetään muista koirista niin kauan, että se osaa käyttäytyä. Ja me olemme unohtaneet tämän logiikan!

Nyt ihminen, jota ei ole koettu uhkaksi Suomen kulttuurille tai yhteiskuntarauhalle, on saanut elää täällä suhteellisen vapaasti. Ja tämä on sinällään ihan oikein! Mutta nyt me elämme keskellä aikaa, jolloin perussuomalaiset ovat röyhkeästi ottaneet oikeudekseen vaatia itselleen etuoikeuksia, joita ei muille sallita ja he ovat ottaneet oikeudekseen käyttäytyä huonosti. Meidän on otettava Suomi takaisin! Minusta meidän tulee ottaa tarvittaessa kovatkin keinot käyttöön ja pohdittava, josko kadulla vastaan tulevan perussuomalaisen voisi ampua. Meidän on pohdittava, onko tuosta ampumisesta seuraava hekuma niin suuri, että se ylittäisi vankilareissusta seuraavan harmituksen? Väkivalta on nykyään aliarvostettu ongelmanratkaisukeino.

Suomessa on nykyään lähtökohtana, että perussuomalaisuuskin olisi itsessään rikkaus. Tämä on perustelematon väite. Kun yhteiskunnassa hyväksytään kilpailevia arvojärjestelmiä ja käyttäytymiskoodeja, se johtaa automaattisesti konflikteihin. Suomi ei ole poikkeus. Ja me näemme tämän arjessamme, kun kuuntelemme noita raiskaavia ja viinaan meneviä kulttuurikompleksin luomuksia. Tilanne on muuttumassa kauheaksi.

Hitaasti mutta väistämättä ne, joita (ilman ylimielisyyttä ja omantunnontuskia) kutsun perussuomalaisiksi raiskaajabarbaareiksi, muuttuvat pienestä ja eksoottisesta joukosta ensin merkittäväksi vähemmistöksi ja sen jälkeen enemmistöksi. Silloin me emme enää määrittele "hyvää" yhteiskuntaa. Silloin sen tekevät ne, jotka ovat käyttäneet arvojamme hyväkseen uskomatta itse niihin hetkeäkään. Silloin alkaa pimeys. Silloin alkaa perussuomalainen aika.

Ja minä kysyn sinulta, ihminen, oletko sinä halukas tähän? Sillä minä en ole.

Minä sanon nyt ihan suoraan: asioista on puhuttava niiden oikeilla nimillä! Meidän on puhuttava vapaasti ’pukuhuonejuttuja’ sekä ’lidlin parkkipaikkaa’, sillä juuri tuo suoruus ja asioiden ytimeen menevä räävittömyys tuo meille vapauden. Vapauden. Vapauden perussuomalaisista. Vapauden tuhoavasta kulttuurista!

En suinkaan vaadi perussuomalaisiin kohdistuvan politiikan tiukentamista siksi, että nykyinen tilanne olisi kestämätön. Vaadin tiukentamista, jotta siitä ei tulisi kestämätön. Lait eivät tule olemaan este, sillä lait ovat muuttamista varten.

On toiminnan aika. Tehdään Suomesta jälleen suuri.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PS. Käytännössä koko teksti perustuu Donald Trumpin tai perussuomalaisten puheisiin, muutin vain puheen kohdetta.

Joko teille viimein avautuu, miksi populistinen ja perussuomalainen retoriikka sisältöineen on pelkästään vihaa sekä eroa ylläpitävää ja näihin aktiivisesti pyrkivää identiteetin luontia?

Peli poikki. Nyt.