Me nujerramme teidät nauraen, arvon rasistit

 

"Törkeää puhua perussuomalaisista rasistipuolueena", sanoo Soini. Ja sitten iskee superduo Hakkarainen & Huhta jääkiekkotermein ns. 'laatan verkkoon'. Tuohon kun lisäisi Olli 'pelkään Itä-Helsinkiä' Immosen, niin meillä olisi politiikan todellinen Tupu-Hupu-Lupu- ketju valmis. 

Seppo Huhta on muuten herra Soinin kaveri Espoon valtuustosta ja herra Hakkaraisen tuntevat kaikki. Mutta ei ole rasisteja puolueessa. Ei saa sanoa niin. Se, joka sanoo näin, on ite. No, tsekatkaa itse, annetaan Tupun ja Hupun puhua:

Sitten Seppo Huhta Itävallan vaaleista:

Seppo Huhta Amnestyn kyselystä:

Ja loppuun herra Hakkarainen ja 'rajat kiinni':

Rasismia, pahoja Vihreitä ja salaliittoa. Mitähän Soini mahtaa ajatella näistä puolueensa edustajien ulostuloista? Sanooko, että 'rosoa vaan ja kyllä ne muutkin'? Vai 'harjaako' pörröiseksi ja antaa luvan jatkaa, sillä 'ihmiset ovat vaan huolissaan'? Vai käskeekö panna korkin kiinni? Vai syyttääkö jälleen vihervasemmistoa provokaatiosta ja inhasta leimakirveen käytöstä?

Seppo Huhta on yksinkertainen ja brutaali esimerkki siitä, mitä rasistin ylimielinen juntteus saa aikaan: se yksinkertaisesti tuhoaa kaiken kyvyn rationaaliseen ajatteluun, jonka jälkiä saatte yo. kuvissa todistella. Ja kaikki uho pitäisi ottaa sellaisenaan, niellä kokonaan, ilman mutinoita, eikä kritiikkiä saisi esittää, sillä rasisti on aina oikeassa. Ja kritiikki aiheuttaa aina uhriutumisen. 

Ai niin: herra Huhta on jo ehtinyt uhriutumaan häneen kohdistetusta kritiikistä. Hänen mukaansa hänet on kivitetty. Kyynel.

Minulla on kaino toive teille, arvon rasistit: kun te ette osaa luoda rationaalista tarkastelua kestävää mielipidettä, on kyse ryönästä, jota saa ja jota tulee kritisoida, joten kestäkää kritiikki ja meidän tolkun ihmisten kriittinen nauru. Kun te argumentoitte käyttämällä pelkojanne jotenkin ensisijaisina perusteina tosiasioita ja todellisuutta vastaan, niin teille saa ja teille pitää nauraa. Hulluuttanne ei edes nujerreta tosiasioilla, sillä te ette ymmärrä niitä, ettekä te perustele mitään tosiasioilla. Hulluuttanne ei myöskään nujerreta vaikenemalla, vaan hulluutenne lyödään kanveesiin nauramalla. Kyllä, luitte aivan oikein: nauru ja huumori ovat paras ase typeryyttänne vastaan ja siksi minä nauran teille, nyt ja aina. Me emme voi olla hiljaa - ja siihen on syynsä:

Ja minä nujerran teidät myös tosiasioilla, sillä meidän hyvien, tolkun ihmisten, on hyvä ymmärtää teistä tehdyn diagnoosin perusteet, sillä hoitoa on mahdoton suunnitella ilman sitä. Meidän tulee myös ymmärtää, miksi tuo teille nauraminen on täysin oikeutettua ja oikeastaan ainoa järjellinen suoran dialogin muoto, jota teidän kanssa kannattaa harrastaa. 

Olen sanonut tämän aiemmin jo Timo Soinille ja sanon tämän uudelleen: jos ette kestä kuumuutta, pysykää poissa keittiöstä. Kun te olette johdonmukaisesti muslimeita vihaavia, mahtivalkoisuutta promoavia junttirasisteja, niin olisitte edes ylpeästi sitä, mitä te olette. Mutta nyt te olette tuossa kuin tissille hamuavia vauvoja, jotka nännin lipsahdettua suusta aloittavat välittömän itkun. Ero on vain se, että vauva on oikeutettu itkuunsa, te ette. Te ette ole edes suloisia, vauvat ovat.

Kasvattakaa munat. Kasvattakaa selkäranka. Muuten me nauramme teille edelleen.

MOT.