Odinin väkivalta on sitä parempaa väkivaltaa #MikaRanta

 

-”Istunnon edetessä kävi ilmi, että täysin varoittamattoman, julman väkivallan takana on ollut Mika Rannan vaimon miehelleen kertoma perätön tarina. Pahoinpitelyn uhriksi joutunut mies kertoi todistelussa kuulleensa jälkikäteen, että Rannan vaimo olisi valehdellut hänen käyneen tähän käsiksi juuri ennen tapahtumia.

Uhrin mukaan tämä olisi toiminut Rannan hyökkäyksen motiivina, mutta hän kiisti tällaiset perättömät syytökset.

Ranta itse totesi käräjäoikeudessa, että hän “suuttui kamalasti, mutta juttu ei sitten pitänytkään paikkaansa”. Näin ollen hän pyysi suoraan uhreiltaan anteeksi tekoaan.

– Jos vaimon tarina olisi ollut totta, en pyytäisi anteeksi tekojani. Mutta nyt pyydän, Ranta sanoi.

Istunnossa kuultiin uhrien lisäksi myös muita tapahtumat nähneitä todistajia. Kaikkien lausunnoissa yhteistä oli se, että Ranta oli hyökännyt uhrinsa kimppuun raivokkaasti, iskenyt takaapäin ja potkinut maassa makaavaa, avutonta miestä.

Eräs todistajista kuvaili tapahtumien kulkua seuraavasti:

– Näin kauempaa, miten Ranta yhtäkkiä lähti juoksemaan uhria kohti ja potkaisi tätä takaapäin suoraan päähän. Juoksin paikalle ja yritin puolustaa jo maassa makaavaa miestä. Ranta jatkoi potkimista ja lyömistä vielä, vaikka meitä makasi kaksi uhrin päällä suojana.”-

Mika Ranta syyttä vaimoaan. Hän ei edes oikeasti pyydä anteeksi tekoaan, sillä hän valittelee lyöneensä turpaan väärän tiedon varassa. Hän siis määrittelee omien fiilistensä mukaan, milloin väkivalta on oikeutettua ja milloin ei.

Hänestä väkivalta olisi ollut siis hyväksyttävää, jos vaimo olisi puhunut totta. Takaapäin kimppuun hyökkääminen, maassa makaavan miehen ja apuun tulleiden naisten potkiminen ovat siis herra Odinin arvomaailmassa sallittuja tekoja.

Ja odinit itse ovat puhuneet, miten ’ketään ei hakata huvikseen’. Nyt näimme sen, mihin Odinit vetävät rajan: huhu riittää ja leuka murskataan. Miten kukaan voi puolustaa tällaisella moraalilla varustettujen ihmisten kaduilla partioimista? Tuo partiointi ei ole mitään muuta kuin väkivallan uhan lisäämistä kaduillemme. Me, tavalliset ihmiset, joudumme pelkäämään näitä takaapäin huhun perusteella kimppuun käyviä natseja.

Ja vastaus kysymykseeni, kuka näitä oikein puolustaa kansanedustajista Huhtasaari, Ronkainen ja Lindström alkaen: odinistit ja heidän kannattajansa puolustavat Mika Rantaa myös ihan itse. Vai mitä sanotte tästä:

Väkivalta ei ilmeisesti haittaa, sillä 'tuo tapahtui ennen Odineja'. Niinpä. Odotan, että nuo ihmiset alkavat johdonmukaisesti myös sanomaan turvapaikanhakijoista, että 'ei kai sotilaana olo haittaa, se tapahtui ennen tänne tulemista'. Ja kai he hyväksyvät myös lapsiin sekaantujat päiväkotiin töihin, sillä 'se nyt tapahtui ennen työsuhdetta'. Mutta tuskin me kuulemme tällaisia kannanottoja, sillä väkivalta vain meritoi odinistia toimimaan katupartiossa, sillä 'he ovat kykeneviä tarvittaessa'. Niinpä. Kykeneviä murskaamaan leukoja ja hyökkäämään takaapäin.

Oikeasti: me voimme ja meidän pitää unohtaa ne valheet, joiden mukaan Soldiers of Odin on puolustamassa ihmisten oikeutta kulkea kadulla rauhassa. Se on jo lähtökohtaisesti muutenkin turhaa toimintaa, sillä täällä saa ihan rauhassa ja turvassa kävellä. Paitsi, jos odinin vaimo valehtelee: silloin murskataan leukoja.

Me voimme unohtaa tarinat, joiden mukaan Soldiers Of Odin on puolustamassa naisten turvallisuutta (joka lähinnä typistyy odinien oman rasistisen pelon projisoinniksi). He haluavat vain hakea riitaa ja provosoida.

Eivät nuo Odinit puolusta ketään. Paitsi omaa oikeuttaan lyödä naisia turpaan. Ja ketä tahansa muuta. Ja vaikka vain huhun perusteella, se riittää. Rasistin väkivalta nyt vaan on sitä parempaa väkivaltaa ja se on isänmaallisen junttimachon yksinoikeus.

Rasisti on reppana. Todistetusti.

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/13227034_649391101901705_7554194782885150142_n.jpg?oh=a2ec4f8a69bcdbd9c97566832c11671c&oe=57A02789