Perussuomalaiset, natsipuolue?

 

Mietitään hetki.

Mietitään hetki tuoreita tapahtumia Suomessa.

Mietitään hetki perussuomalaista politiikan tekoa ja sen ilmenevää.

Miettikääpä hetki sitä, että Ilkka Kanerva sai lähteä ministerin paikalta läheteltyään tekstiviestejä, mutta Juho Eerola saa jatkaa omassa positiossaan hallintoneuvostossa, vaikka hänellä on ns. musta dildo ’takaluukussa’. Politiikan uusi musta löytynee nykyään siis Juho Eerolan anuksesta:

Vakaata ja arvokasta. Hallintoneuvoston puheenjohtaja, joka myös puhuu 'uuninpanopojasta' viitatessaan blogisti Sakari Timoseen ja 'isän pikamunasta' puhuessaan toisesta blogistista Jussi Korhosesta. Todellista retorista riemua:

Image may contain: 1 person


Miettikää, että noin vaikeaa on edes tässä kohtaa vain todeta, miten on pahoillaan ihmisen kuolemasta. Mutta ei se vaan onnistu, vaan ehdollisesti sanoen 'jos' sekin pitää tehdä. Sillä herra Eerola halunnee sanoa tässä, että mikäli väkivalta olisi 'äärivasemmiston' provosoimaa, ei hän sitä tuomitsisi, sillä silloin se olisi oma vika, mitäs läksi, kikkelis kokkelis. 

Tässä kohtaa voisi miettiä nimittäin vaikka muutaman hetken sitä, että herra Eerola puhui ’ikävästä sattumasta’, kun ihminen kuoli ja lähinnä oli harmissaan siitä, miten se kuollut ihminen ihan itse löi päänsä katuun:

Miettikääpä sitä, että herra Eerolalla on lievä skaalaongelma moraalisessa kompasissaan. Sillä kahvin kaatuminen paidalle on ikävä sattumus. Vauvan kakka sormissa on ikävä sattumus. Varpaan lyöminen oveen on ikävä sattumus. Uusnatsien väkivaltainen mielenilmaus ja ihmisen kuolema eivät ole ikävä sattuma. Ihmisen henki ei herra Eerolaa juurikaan kiinnosta, sillä olihan uhri väärän aatteen mies ja vielä ilmeisen köyhä, joiden vipuvarsi politiikan propagandavälineenä on nykyhallituksen vallassa ollessa puhdas nolla. Siksi herra Eerolaa kiinnosti enemmän oman aatteensa edustajien 'rauhanomaisen tapahtuman' sujuva eteneminen. Siis juuri sen tapahtuman, jossa se 'punikin veri' värjäsi katukivetyksen. Veikkaan, että seuraavaksi Eerola perääkin kuolleen pojan omaisilta maksua katukivetyksen pesusta.

Miettikääpä sitä, että Elielin aukiolla kuoli ihminen ja Kike Elomaa (PS) on sitä mieltä, että syynä tekoon on hyssyttely maahanmuuttopolitiikasta. Että ei Suomessa saa esittää rauhassa tarpeeksi maahanmuuttokritiikkiä, niin se sitten aiheuttaa näitä tekoja. Ehkä se SVL on sittenkin ihan kiva ja rauhanomainen, tuntuu Kike tässä ajattelevan, sillä onhan ruumitakin vasta yksi. Kivoja poikia ovat ja hyvällä asialla:

Miettikääpä sitä, että samainen PS:n eduskuntaryhmän vararyhmyri oli sitä mieltä, että Elielin aukion kuoleman yhteydessä on loogista puhua maahanmuuttajien rikollisuudesta. Aivan kuin näillä asioilla olisi jokin looginen yhteys.

'Ai ne tappoivat? Ai, se oli joku kommari? -No, puhutaan maahanmuuttajien rikollisuudesta mieluummin'.

Miettikää, ne ihan oikeasti sanovat näitä juttuja julki. Ja ihan tosissaan:

Miettikää hetki sitä, että Elielin aukion surmasta epäilty henkilö on tunnettu väkivaltarikollinen Eppu Torniainen, jonka kanssa Olli Immonen on tehnyt yhteistyötä ja myös poseerannut yhdessä Eugen Schaumanin haudalla (ks. ao. kuva) ja joka tuoreimpien tietojen mukaan potkaisi Jimi Karttusta rintaan kohtalokkain seurauksin:

immonen uusiksi

 

Miettikääpä sitä, että virallisen selityksen mukaan Olli Immonen ikään kuin vahingossa ajautui kuviin natsien kanssa. Minun on pakko myöntää yksi asia: olen jo 43- vuotias ja minusta on monta kuvaa olemassa vapaa-ajan reissuilta, mutta ei minun kuviini ole kyllä yksikään natsi ajautunut. Mutta Immoselle näin nyt vaan on käynyt ja totta tai ei, asioita koetaan näin.

Minusta voisi miettiä myös sellaista, että Timo Soinilta voisi uudelleen kysäistä, miten hän suhtautuu puoluejohtajana herra Immosen kansallissosialismin kanssa flirttailuun. Jos Perussuomalaisessa puolueessa on hyväksyttyä poseerata ja politikoida natsien kanssa, ei kai voine vetää muuta johtopäätöstä kuin sen, että kansallissosialismi on myös ulkoministerimme mielestä ihan hyvää politiikkaa ja että kansallissosialismi on perussuomalaista politiikkaa tukevaa toimintaa. Tällöin vääjäämättä kansallissosialismin hyväksyminen on osa myös maamme poliittista linjaa. Ja tämä, hyvät ihmiset, on minusta aika karmivaa. Mutta toisaalta: Olli Immosen harjaamisen puute kielii siitä, miten puolueen tarkoitus onkin vain normalisoida rasismi ja persulainen junttifasismi. Siihen viittavat myös kaikki whataboutismin perinteitä kunnioittavat ohipuheet ja huomion kiinnittäminen epäoleellisuuksiin. Persut toimivat kuin suoraan wanhan kunnon kommunistisen Neuvostoliiton oppien mukaan.

Se, että perussuomalainen poliitikko fanittaa kansallissosialismia julkisesti ei sinällään ole mikään huomion arvoinen asia, mutta kun sen tekee poliitikko, joka on kansanedustaja ja joka tympeässä isänmaallisuuden retoriikassaan uhoaa Suomen Sisulaista Suomea sekä unelmoi vallankumousta luodakseen valtion, jossa on yksi Kansa, yksi Kulttuuri, yksi Kieli, on kyse merkityksellisestä asiasta. Ja näistä asioista on saatava puhua. Ilman hyssyttelyä. Ja vielä niiden oikeilla nimillä.  Emme saa unohtaa, miten SVL on painottanut viime aikoina nimenomaan kansallismielisyyttään natsisminsa sijaan ja yllätys, yllätys: sehän on juuri se sama asia, jota Perussuomalaiset painottavat. Ei siis ole käytännössä millään tavalla yllättävää, miten vaikeaa on perussuomalaisille tuomita poliittinen väkivalta ja tehdä pesäeroa natseihin: he ovat aateveljiä, eikä korppi korpin silmää noki.

Miettikääpä muuten myös sitä, miten persut sanoivat Olli Immosen harjauksen yhteydessä, että: "Oma valinta, emme me voi ihmisiä 24/7 valvoa ja olisiko SVL:n jäseniltä pitänyt kieltää osallistuminen. Suomessa on mielipiteenvapaus. Oletteko te mielipiteenvapautta vastaan?"

Niinpä. Ja ne pahat natsit myös pakottivat Olli Immosen yhteiskuvaan ja ne iloiset natsit, jotka nyt vain reagoivat hyssyttelyyn tappamisella perusnarratiivin mukaan, pakottivat laittamaan kuvan omaan profiiliin saatesanoin:"Ensi vuonna uudestaan".

On aika kysyä herra Soinilta selkeää linjavetoa: onko kansallissosialismin kanssa flirttailu edelleen hyväksytty ja merkittävä osa perussuomalaista politiikkaa?

Tämä kysymys on oleellinen ihan siksi, että osa PS:n poliitikoista selvästi ajattelee ’natseilun’ olevan validi tapa tehdä politiikkaa. Todistetusti. Eikä tästä pitäisi enää kolmen lauseen sutkautuksilla selvitä. Nyt kannattaisi tehdä tässä kohtaa selvä pesäero. Olisi oiva hetki siihen juuri nyt, hyvä Timo Soini.

-"Ei minua mikään tällaisessa maailmassa huoleta, kun perussuomalaiset menestyy."- (Timo Soini PS).

Minua kyllä huolettaa.  

Ja minä toivoisin, että Suomen ulkoministeriä huolettaisi myös. Edes Suomen, suomalaisten, minun, meidän kaikkien ja myös perussuomalaisten puolesta.

Minulla on vihje teille, perussuomalaiset. Nimittäin kun te avasitte sen verbaalisen ulostamisen Pandoran lippaan vuosia sitten, joka nyt on johtanut vihan todelliseen eskaloitumiseen, niin vain te voitte myös sulkea sen. Tätä ei voi kukaan muu tehdä puolestanne. Tuo Pandoran lippaan sulkeminen on hyvin yksinkertaista, mutta se vaatii tekoja, ei pelkkiä sanoja, ei vähättelyä, ei mutkuttelua. Ilman tekoja sananne ovat vain tyhjää elehdintää, jolla ei ole mitään merkitystä. Kaikki osaavat puhua, mutta osaatteko te myös toimia?

Teidän ei pidä vain puheissa tuomita rasismi, teidän täytyy heittää rasistit ulos puolueestanne.

Teidän pitää vain selkein sanoin tuomita rasismi, kun joku teidän puolueessanne siihen syyllistyy.

Teidän ei pidä hyväksyä pelkällä rasismilla ratsastavia ihmisiä puolueenne ehdokkaiksi mihinkään vaaleihin saati luottamustehtäviin.

Koettaisitte nyt edes selkein sanoin tuomita ihmisen kuolema ilman, että viittaatte maahanmuuttoon ja ilman, että syyllistätte uhria.

Nämä eivät ole mahdottomia tekoja, sillä kaikki muutkin puolueet ovat siihen kyenneet. Minä tiedän, että nämä teot ovat puolueessanne vaikeita suorittaa, sillä puolueenne on haalinut suuren osan äänistään rasistisella agendalla, se rasismi on teidän geeneissänne. Mutta te itse olette ottaneet rasismin kyyn syliinne. Teidän itse pitää sille kyylle näyttää ovea. Ja jos ette sitä tee, ei Perussuomalaisista tule ikinä suurta puoluetta kuin korkeintaan kooltaan. Mutta koolla ei tee mitään, jos ei ole sisältöä.

Ja vaikka teistä tulisi puolueena suuria, pysytte te silti aina teoiltanne ja moraaliltanne pieninä, jos ette muutu.

On aika. Toimi, perussuomi. Kiitos.