Politiikkana viha #Tynkkynen

 

Kannanotto: Kielteisen päätöksen saaneet turvapaikanhakijat sijoitettava vartioiduille metsäleireille

Perussuomalaisten Nuorten kannanotto

Perussuomalaisten Nuorten mielestä Suomella pitää olla selvä suunnitelma niiden turvapaikanhakijoiden suhteen, jotka eivät kielteisen päätöksen jälkeen suostu vapaaehtoisesti palaamaan kotimaahansa. Järjestön mielestä on väärin, että parempaa elintasoa hakevat vievät resursseja turvapaikanhaun kautta niiltä, joille järjestelmä olisi oikeasti tarkoitettu.

– Kielteisen päätöksen saatuaan ulkomaalaisen oleskelu maassa on välittömästi laitonta, ja hänen tulisi poistua Suomen maaperältä. Kaikki maat eivät kuitenkaan ota näitä ihmisiä takaisin, jos he eivät halua vapaaehtoisesti palata. Kun vapaaehtoisesti poistuneet on lennätetty kotimaihinsa, jäljellä on vielä iso joukko laittomia elintasosurffareita, jotka käyttävät löysää palautuspolitiikkaamme hyväkseen ja yrittävät jäädä maahan. Auttamisresurssimme on käytettävä vainottuihin, ei onnenonkijoihin, vaatii Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen.

Perussuomalaiset Nuoret esittää oman ratkaisunsa paineen synnyttämiseksi kotiinlähdölle. Suomeen tulee perustaa taajama-alueen ulkopuolelle tarkasti vartioituja leirejä, joiden elinolosuhteet ovat samalla tasolla kuin varusmiesten leiriolosuhteet. Leiriltä saa palata vapaaehtoisesti kotimaahansa milloin tahansa. Laittomien maassaolijoiden ei saa antaa kulkea vapaasti Suomessa, sillä jokainen tapaus muodostaa suomalaisille potentiaalisen turvallisuusuhan.

Järjestely voidaan hoitaa niin, että poliisi esittää puolustusvoimille virka-apupyynnön ja maakuntakomppaniat tai muut soveltuvat reserviläisjoukot suorittavat resursseja vaativia käytännön tehtäviä leirin ylläpitoon liittyen poliisin ja maahanmuuttoviraston keskittyessä palautusrumbaan.

– Kielteisen päätöksen saaneita turvapaikanhakijoita varten hankitaan uudet teltat ja tarvikkeet. Laittomien maassaolijoiden keskittäminen leireille kenttäolosuhteisiin tulee halvemmaksi kuin rakennusten vuokrista ja ylläpidosta aiheutuvat kustannukset. Myös motivaatio kotiinpaluuseen kasvaa metsän keskellä moninkertaiseksi. Kun ruuhka on saatu hoidettua ja laittomat maassaolijat on poistettu maasta heidän omalla suostumuksellaan, tyhjiksi jääneiden leirien myötä puolustusvoimat saa käyttöön upouutta leirikalustoa varusmiehille, toteaa puheenjohtaja Tynkkynen.

Näin kirjoittaa meille Sebastian Tynkkynen. Sebastian Tynkkynen ehdottaa ’laittomien maassaolijoiden keskittämistä leireille kenttäolosuhteisiin’. Metsäleirit turvapaikanhakijoille. Ihanan raikasta suoraan 30- luvulta!

Tynkkynen toki varasti minunkin vanhan ideani. Minäkin ehdotin vuosia sitten Jussi Halla-ahon lailla leirityksiä ihmisille ja minun ehdotukseni oli perustaa 'Leijonariipusreservaatteja', joihin yhteiskuntaamme sopeutumattomat persut pääsisivät elämään ja ylläpitämään kulttuuriaan, jota ei Suomeen kaivata. Onhan ehdotukseni toki puhdasta monikulturismia, mutta tässä kohtaa se voisi toimia. Niistä reservaateista voisi tulla myös turistikohteita, sillä käydään Korkeasaaressakin katsomassa suojelun kohteita, joten tämä reservaatti voisi ideana olla uusi Guggenheim ja Talvivaara yhdessä!

Mitä meidän pitäisi tehdä? Miten meidän pitäisi toimia? Itseäni toistaen:

Ensinnäkin: minusta meidän pitää ensin ottaa kiinni jokainen perussuomalainen. Jokainen. Ja tarkoitan tätä, sillä jokainen potentiaalinen juoppo ja raiskaaja eli perussuomalainen ovat uhka tavalliselle suomalaiselle. Ja käsi ylös: kuka meistä oikeasti haluaa ylläpitää tätä raiskaamisen uhkaa Suomessa? Onko aika nostaa käsi ylös virheen merkiksi ja todeta: pieleen meni, tämä suvaitsevaisuus perussuomalaisia kohtaan on ajamassa maamme tilaan, jossa lopputuloksena ghetot palavat ja valkoinen zombiejoukko tuhlaa rahamme, pilaa kulttuurimme ja raiskaa naisemme tuoreelle viinalle lemuten?

Onko sinusta aika sanoa tämä ääneen? Minusta on.

Toiseksi: kun me olemme saaneet jokaisen perussuomalaisen otettua kiinni ja laitettua reservaattiin asumaan, me voimme erityisen pistejärjestelmän perusteella tutkia ja arvioida, kuka heistä on kelvollinen palaamaan ihmisten ilmoille. Meidän pitää rakentaa muuri ja meidän pitää rakentaa leiri, jolla me varmistamme, että nuo juopot raiskaajapersut eivät pääse Kansan keskelle kulkemaan vapaasti kuin muina miehinä.

Ja minä vaadin, että he itse maksavat tuon leirin ja tuon muurin. He saavat puolestani kerätä vaikka tyhjiä pulloja, jolla rahoittavat tuon kaiken. Meidän suomalaisten ei tule sitä kustantaa, ei ole suomalaisten tehtävä maksaa tuon raiskaavan ja tuhoavan muna kovana väkivallastaan ölähtelevän joukon aiheuttamia kustannuksia. Suomi ei voi olla jokaisen raiskaajapersun sosiaalitoimisto, ei meillä ole siihen varaa ja mikä tärkeintä: meillä ei ole siihen halua.

Kolmanneksi: perussuomalainen kulttuuri ei ole sopiva Suomeen ja kuvittelitteko te tosiaan, että tullessaan sieltä vihan ja raiskaamisen kulttuuristaan tänne suomalaisten keskelle, he unohtaisivat tapansa ja kulttuurinsa? No, eivät tietenkään unohda! Viina ja raiskaaminen ovat heidän kulttuurigeeneissään, joka seuraa tuota tuhovimmassaan elävää hulluudestaan humisevaa roskajoukkoa kuin tauti. Ja tautihan perussuomalaisuus onkin! Parantumaton tauti, joka saa krapulassaan hytisevän roskajoukon vaatimaan yhä röyhkeämmin itselleen ilmaisia palveluita seksistä lähtien! He huutavat, miten he kyllä saavat tarttua naista pillusta, sillä he vain voivat, he ovat eliittiä, he ovat mahtivalkoisia suomalaisia, jotka homon nähdessään lähinnä pohtivat, josko ampua homoa päähän.

Lopputulos: meidän on toimittava. Nyt. Meidän tulee ottaa maamme takaisin.

En suinkaan vaadi perussuomalaisiin kohdistuvan politiikan tiukentamista siksi, että nykyinen tilanne olisi kestämätön. Vaadin tiukentamista, jotta siitä ei tulisi kestämätön. Lait eivät tule olemaan este, sillä lait ovat muuttamista varten.

On toiminnan aika. Tehdään Suomesta jälleen suuri.

Tai sitten ei. Todellisuudessa herra Tynkkysen puheet eivät ansaitsisi mitään huomiota. Mutta kun näiden puheiden oleellisin tarkoitus on normalisoida vihapuhetta ja sitä kautta saada hyväksytyksi ihmisarvoton kohtelu, niin pakkohan on sanoa jotain, sillä noissa tynkkyspuheissa mitään muuta tarkoitusta ja tavoitetta ole. Ja tuo Tynkkysen puhe on ihan sitä wanhaa ja perinteistä natsipuhetta suoraan historian hämäristä. Eikä meidän hyvien ihmisten tule olla hiljaa, kun arvojamme poljetaan ja kun ihmisiä halutaan kohdella huonosti. Eikä tälle puheelle tulisi olla mitään tilausta Suomessa vuonna 2016. Mutta korvissamme humiseva median sekä poliittisen eliitin hiljaisuus kertoo meille jotain ihan muuta: natsipuhe on normalisoitunut ja sille on annettu tilaa ja sille on tilausta, ikävä kyllä. Sillä miten muuten mies, jonka ainoa todellinen teko on housuihinsa paskominen suorassa TV- lähetyksessä, saisi mediatilaa anteliaasti, ilman mitään haastamista? Tynkkynen todellakin on suorittanut klovnin tehtävänsä. Vihapuhe on uusi normaali. Seuraavaksi onkin sitten leirien ja ruumiiden aika.

Ja uskokaa, kun sanon tämän: nämä Tynkkysen puheet ovat täysin harkittuja ja puolueensa tilaamia. Uskokaa vain, että ei ole sattumaa, miten Perussuomalaisen puolueen edustajia on syytteessä rasismista enemmän kuin muiden puolueiden edustajia yhteensä. Se ei ole sattumaa, vaan suunnitelmallista ja tarkoituksellista julkisuuspeliä. Sebastian Tynkkynen on perussuomalaisen trollitehtaan tahdoton klovni vastaavalla tavalla kuin ovat Kiemunki, Hakkarainen, Halla-aho ja Immonenkin. Ei heillä mitään asiaa ole. Näiden trollitehtaan lausuntojen takana on perussuomalainen junttifasismin ylimielinen narsismi ja huomionkipeys hinnalla millä hyvänsä, jotta Jytkyä pukkaa ja Timo Soinista tulisi ministeri.

Ja media syö näiden käsistä ja toistaa kritiikittä heidän tarinansa, sillä tiedättehän: keskitie on niin kevyt kulkea.

Näiden kiemunkien ja tynkkysten puheiden kaava on simppeli: ensin he puhuvat lyyrisesti muslimeista ja keskitysleireistä ja kun heidän puheensa tuomitaan, he pukeutuvat mustaan säkkiin, ripottelevat tuhkaa päällensä ja uhriutuvat marttyyreiksi ja julistavat olevansa sananvapauden taistelijoita tässä tyranniassa nimeltä Suomi. Ja kun olet tämän tilanteen mukaan vaihtuvan narratiivin itsellesi valinnut, voit aina vain voittaa: joko saat tahtosi läpi tai sitten tappion hetkellä muutat tarinasi marttyyrin tarinaksi.

Herra Tynkkysen kohdalla pitää muistaa yksi asia: hänellä ei oikeastaan edes ole mitään poliittista uraa. Ei mitään. Hänen uransa tähän mennessä koostuu lähinnä housuihinsa paskomisesta ja paskan suoltamisesta. Herra Tynkkystä ei ikinä ole valittu oikeissa vaaleissa yhtään mihinkään. Herra Tynkkystä ei ole valittu yhteenkään luottamustoimeen, jossa hoidettaisiin yhteisiä asioita.Ja tämä inha fakta ehkä selittää hänen huomionkipeytensä ja täydellisen kyvyttömyytensä sietää kritiikkiä ja hänen miltei patologisen kyvyttömyytensä rationaaliseen ajatteluun. En tiedä, enkä täysin ymmärrä, mitä herra Tynkkynen oikeastaan ’urallaan’ hakee. Ehkä hän tähtää keskitysleirin komendantiksi suoraan. Tai ehkä sekin lienee liian tylsää, sillä siitä hommasta puuttuisi narsistin alati kaipaama ja tarvitsema huomio ja salamavalojen räiske.

Nuo oman hybriksensä humalluttamien tynkkysten puheet ovat jotain sellaista, joita ei meistä kenenkään tule, eikä tarvitse sietää. Tynkkysen puheiden taustalla on halu kohdella vierasta ihmistä huonosti ja ainakin vähän päästä tappamaan. Edes hieman, edes tuohon valtion rajalle, jos joku tänne pyrkii. Tai jos joku pyrkii leiriltä ulos muuten kuin savuna, niin pitää saada edes vähän lyödä. Edes hampaat kurkkuun (mutta ei kaikkia, sillä onhan väkivallan kohteellakin oikeuksia, luoja paratkoon!). Eikä tuo huono kohtelu typistyisi vain ulkomaalaisiin, sillä viha vaatii kohdettaan jatkuvasti ja jotta vihan saa pidettyä elossa, on sitä uudistettava kohteita muuttamalla. Oikeistopopulistin viha on alati muuttuva, alati uudelleen syntyvä: kun vieraat eliöt on saatu poistettua, ovat seuraavaksi vuorossa homot, työttömät, Vihreät, kommarit, punikit, eri mieltä olevat sekä naiset, jotka eivät anna pillua käskystä.

Ja mitä sanoo tähän kaikkeen Suomen ulkoministeri, Sebastian Tynkkysen puolueen puheenjohtaja?

No, ei yhtään mitään.

Ei Timo Soinia kiinnosta ministeriytensä lisäksi muu kuin vessat, homot sekä toisten avioliittojen kieltäminen. Sebastian Tynkkynen edustaa oikeastaan kiusaamisen muotoa, jolle on Suomen hallituksen sekä Timo Soinin paavillinen siunaus. Eikä tämä naurata minua.

Legitimoitu viha. Siitä on kyse. Ja minusta nämä tynkkyset, kiemungit ja muut irvokkaat hakkaraiset ovat vain surullisia klovneja, jotka pilaavat Suomea uskomattomalla vimmalla.

Joko teille viimein avautuu, miksi populistinen ja perussuomalainen retoriikka sisältöineen on pelkästään vihaa sekä eroa ylläpitävää ja näihin aktiivisesti pyrkivää identiteetin luontia? Joko teille avautuu, miksi tuohon puheeseen tulee reagoida? Jos me olemme hiljaa, me olemme kohta kaikki hiljaa. Hautausmaalla on aina hiljaista.

Peli poikki. Nyt.

 

PS. Kirjoituksen provokatiivinen osa perustuu mölisevän oikeistopopulismin edustajien sekä perussuomalaisten omiin puheisiin. Minä muutin vain puheen kohdetta.