Sebastian Tynkkynen, uhriutuva rasisti #SueMeSebu

 

Poliisi ilmoitti aloittaneensa tänään rikostutkinnan Sebastian Tynkkysen Facebook-kirjoittelusta. Ei liene yllätys, että herra Tynkkystä epäillään kiihotuksesta kansanryhmää vastaan.

Herra Tynkkysen reaktio tähän oli yhtä yllättävä kuin on laadukas seksi minun kanssani:

-"Tynkkynen kiistää kiihottamisen kansanryhmää vastaan, syyttää mediaa vääristelystä ja vaatii sanavapautensa kunnioittamista.

– Harmittaa hirveän paljon, että mediassa käännellään sanomisia. Olen vain vaatinut, että kaikki oleskeluluvat pitää ottaa uudelleen tarkasteluun ja palautusautomaatti pitää saada täysillä pyörimään. Kaikki ihmiset, joilla ei ole muuttuneiden maalinjausten perusteella syytä oleskelulupaan, pitää palauttaa välttömästi takaisin omiin lähtömaihinsa, Tynkkynen selventää."- 

Oho. Hupsis. Kukapa olisi voinut kuvitella Tynkkysen kiistävän ja syyttävän - ylläripylläri - mediaa sanojen kääntelystä?

Ja poliisi tietenkin käyttää resurssejaan väärin, sillä olisi islamistejakin kiinni otettavina ja ajojahti ja vaino ja kaikki vain siksi, kun Sebastian uskaltaa puhua totta. Tämä on vihapuhetta, noitavainoa ja Sebastian vain halusi kaikille hyvää, eikä hän tarkoittanut mitään pahaa, mutku media pilaa aina kaiken.

Sitä minä en vain ymmärrä, miksi Tynkkynen väittää 'median vääntelevän hänen sanomisiaan'? Sillä media on hyvin orjallisesti siteerannut herra Tynkkystä sanasta sanaan ja hän on usein päässyt televisioon asti julistamaan omaa sanomaansa ilman minkäänlaista, todellista haastamista. Mutku ajojahti. Mutku rasismi persuja kohtaan. Mutku poliittinen rasismi. Mutku islamin aivopesu. Mutku.

Aivoni menevät solmuun.

Hän unohtaa sujuvasti, miten hän on kutsunut muslimeita vaarallisiksi ja leiritettäviksi ja miten hänen mukaansa muslimit haluavat tappaa hänet. Ikään kuin tästä Tynkkysen harrastamasta, rasistisesta, muukalaisvihamielisestä kollektiivisesta leimaamisesta olisi ns. mustaa valkoisella. Mutku hän on puhunut vain 'muuttuneista maalinjauksista' ja 'oleskelulupien uudelleen tarkastelusta'.

Että tuota. Herra Tynkkynen on puhunut paljon, eikä todellakaan mistään maalinjauksista saati lupien uudelleentarkastelusta. Voin sanoa suoraan, mistä on kyse tuossa vastineessa: paskapuheesta. Jokainen. Lause. Täyttä. Valhetta.

Oikeasti Sebastian Tynkkynen uhriutuu tuossa antamassaan vastineessa tyylilleen uskollisesti ja kerjää huomiota koiran lailla (pyydän jo anteeksi kaikilta koirilta, sillä koiran tapa kerjätä huomiota on suloista, Sebun tekemänä vain riipivää). Itseäni ei yllätä tuo uhriutumalla huomiota kerjääminen, sillä sehän on Sebastian Tynkkysen luonne, onhan hän ehta, 100%:n krooninen (rasisti)uhriutuja, jota aina muut kiusaavat ja jolle jo pelkkä eri mieltä oleminen hänen kanssaan on todiste salaliitosta ja halusta vaientaa totuus. Sebastian Tynkkysen koko poliittinen urahan perustuu tarinan luontiin julkisuutta hyväksikäyttäen vailla substanssia. Sebastian Tynkkynen luo mölyä, jotta rasisteilla riittää pöyristymistä ja tunnepitoista hömppää omien MV- totuuksien ylläpitämiseksi.

Käydäänpä siis hieman läpi Sebastian Tynkkysen poliittista polkua, jotta kenellekään ei jäisi epäselväksi, minkä kaliiberin paskanpuhujasta on oikeasti kyse! Jotta ei pääsisi myöskään unohtumaan, minkälaisella osaamisella sekä moraalilla varustetusta poliitikosta on kyse!

Aloitetaan vanhasta klassikosta eli burka- casesta, jossa hän kuvasi ihmisiä ja kutsui heitä ’säkkeihin pukeutuneiksi’.

Sitten jatketaan oudon, Suomessa olemattoman poliittisen ohjelman eli  monikultturismin vihalla. Seuraavaksi herra Tynkkynen burkacasen innoittamana  vihaa islamia ja kritisoi naisten vapautta pukeutua juuri haluamalla tavalla.

Hän myös lietsoi pelkoa siitä, miten tytöt eivät enää uskalla kulkea pakolaiskeskuksen lähettyvillä. Muslimit myös ovat Tynkkysen mukaan hirvittävä uhka Suomelle, kun heitä niin hirvittävästi lähtee Syyriaan taisteluihin. Mystistä on toki se, että miksi muihin maihin kautta Suomen historian lähteneet suomalaiset toisten sotien veteraanit eivät ole olleet samanlainen uhka, mutta islamin saatanallisuushan on tässä luonnollisesti se oleellinen narratiivi.

Sitten järjestettiin hieman piirustuskilpailuakin, jotta saisi taas muslimeita hieman kiusata. Ja sitten taas muslimien radikalisaatio on totta ja Suomi ja koko maailma ovat uhattuina ja sitten tarinaa maustetaan hieman kauhukuvilla:

-”Tämän nuorisojärjestön edustajana ei voi välttyä ajattelemasta, että entä jos joku päivä kuulenkin vierelläni nuo sanat ‘Allahu Akbar’ ja luoti lävistää kehoni.”-

Seuraavaksi voitaisiin muistella, miten ”Tynkkysen mukaan jopa vuonna 1988 rakennettu Oulun yliopiston Pyhän Luukkaan kappeli suunniteltiin aikoinaan pyöreäksi, jotta se voitaisiin tulevaisuudessa muuttaa “muslimien rukouspaikaksi”.

Sebastian Tynkkynen myös kertoi meille taannoin, miten Krista Kosonen ajatteli väärin ja tuomitsi Krista Kososen puheet kuplasta kumpuavaksi suvaitsemattomuudeksi. Hän ei tietenkään itse ymmärtänyt tekevänsä juuri, kuten itse kritisoi muiden tekevän. Kuten tuolloin kirjoitin: 

-”Tässä perussuomalaisessa narratiivissa esimerkiksi oikeus olla rasisti on tärkeämpi ja oleellisempi asia kuin vastaavasti oikeus kutsua rasistia rasistiksi. Kritiikki vaikuttaa olevan lähtökohtaisesti tässä persunarratiivissa suvaitsemattomuutta, mutta rasistinen agitaatio vain poliittinen kannanotto, jota ei saisi kritisoida.“-

No, kaksoisstandardi ei ole ennenkään persuja saati Tynkkystä haitanneet ja ainahan on hyvä hetki uhriutumiselle: se on persun luonne ja Tynkkysen DNA.

Ja tuossa taannoin Sebastian Tynkkynen harrasti ihmisten haastamista dialogiin BB- talossa piereskelemällä yhden asukkaan naamalle ja ulostamalla housuihinsa.

Hän myös aloitti heti uhriutuvan disinformaation välityksen välittömästi jouduttuaan ulos BB-talosta.

Sitten politiikassaan herra Tynkkynen on ehdotellut esimerkiksi pakolaisten leirittämistä, sillä why not?

Myös islam pitäisi kokonaan kitkeä pois Suomesta, sillä 'mitä vähemmän islamin lähettiläitä, niin sitä parempi'.

Herra Tynkkynen myös valehtelee suomalaisen imaamin herra Abbas Bahmanpourin vaatineen homojen surmaamista Suomessa. Tämä on muuten yksi Tynkkysen suosikkihokemia ja tarkoitus on uskotella meille, miten on olemassa Suomessa pyrkimyksiä saada homot hengiltä. Täällä. Suomessa. Kyllä. Ihan vakavissaan on.

Ja lopuksi muistutan teitä siitä, miten myös mystinen 'palautusautomaatti' pitäisi saada pyörimään täyttä häkää ja samalla pitäisi päästä eroon islamista, ennen kuin on liian myöhäistä.

Herra Tynkkynen haluaa myös kaiken mahdollisen vihapuheen oikeutetuksi:

-"Perussuomalaiset Nuoret esittää, että pykälät kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sekä uskonrauhan rikkomisesta poistettaisiin rikoslaista. 

Perussuomalaisen nuorten mielestä kyseiset pykälät ovat ”tunnusmerkistöltään monitulkintaisia, vaikka lainsäädäntöä sitoo tarkkarajaisuusvaatimus.”

Tämä mahdollistaa järjestön mukaan sen, että vakavista ongelmista ei voi puhua niiden oikeilla nimillä oikeudellisten seuraamusten pelossa. Perussuomalaiset Nuoret pitääkin tilannetta "kohtuuttomana" ja peräänkuuluttaa lain korjaamista."-

Oikeasti kannattaisi pohtia hieman tarkemmin, mitä alkaa ehdottelemaan ja sen sijaan, että poistetaan lakeja kokonaan, niitä voisikin ehkä päivittää. Siksi onkin erinomaisen hyvä asia, että Vihreät Nuoret ovat aloittaneet kampanjan nimeltä 'Huominen ilman pelkoa – järjestäytynyt rasismi rikoslakiin', sillä sen yksi tavoitteista on nimenomaan selkeyttää rasismiin ja rasismin torjuntaan liittyvää lainsäädäntöä.

No, tuo rasisminvastainen aloite sai persuilta jo tuomion saatesanoilla ‘pikkupaskaläjät‘, ‘loissakki‘, ’Hitlerjugend’, ’vihreissä saappaissa kulkee kuolema’ sekä 'henkisesti laskoja’. Näin se etenee. Se dialogi. Se kiihkoton keskustelu. Olen haltioissani tästä säkenöivästä persupuheesta, jossa rasisminvastaisuus on rumaa ja jotain kommunismia.

Voi vilpittömin meilin sanoa, että Sebastian Tynkkysestä saa melko oudon kuvan hänen puheidensa ja tekojensa kautta. Voinee oikeastaan sanoa, että herra Tynkkynen on ehta rasisti. Hän on itse pyrkinyt aktiivisesti julkisuuteen ja siellä noudattanut BB- talosta tuttua provokaation ja uhriutumisen kaavaa. Sebastian Tynkkynen myös loukkaantuu siitä, että kaikki eivät ole innoissaan hänen peittonsa alta leviävästä pierun hajusta, joksi voidaan metaforisesti kutsua hänen politiikkaansa. Toki MV:n sivuilla aivonsa zombeuttaneet ovat innoissaan Sebun tuottamasta mölystä ja lemusta, mutta emme me tavalliset ihmiset ole.

Jotta näemme koko kuvan herra Tynkkysen toiminnan metodologiasta, lienee paikallaan palauttaa mieleen herra Tynkkysen julkisuusmetodit, jotka hän muutama vuosi sitten lanseerasi:

-”Kehittele itsellesi erikoiset mielipiteet. Jos et ole tehnyt mitään erikoista, voit herättää tuotannon mielenkiinnon helposti laukomalla provosoivia mielipiteitä, missä ei aina tarvi olla edes mitään päätä eikä häntää. Tuotantoa ei oletettavastikaan haittaa, jos hakija omilla järjettömillä mielipiteillä nolaa itsensä, keskustelupalstat vain täyttyvät tekstistä, ja aktiivisuus on ohjelmalle plussaa.

Ristiriitainen/monisäikeinen ihminen kiinnostaa tuotantoa. Jos esimerkiksi liittyisit huomenna Vihreään puolueeseen ja täyttäisit BB-hakemuksen haavistolaisena ihmisenä, mutta samaan aikaan kertoisit siinä tuomitsevasi homoseksuaalit helvettiin, herättäisit mielenkiinnon välitömästi. "

"Jos esimerkiksi liittyisit huomenna Vihreään puolueeseen ja täyttäisit BB-hakemuksen haavistolaisena ihmisenä, mutta samaan aikaan kertoisit siinä tuomitsevasi homoseksuaalit helvettiin, herättäisit mielenkiinnon välittömästi. "

"Ole kohtuuttoman suora. Härskin rohkeasti lausu mielipiteitä muista. Provosoiva ihminen kerää pisteet tuotannolta."-

Tällainen mies on Sebastian Tynkkynen. Herra Tynkkynen elää huomiosta ja huomiota saadakseen hän on valmis sanomaan ja tekemään miltei mitä tahansa. Hän haistelee ympäristöään ja puhuu sen mukaan, jota tulkitsee ympäristön haluavan. Hänen metodinsa on tuo BB- talosta tuttu provosoimisen pierumetodi, jossa asioita tehdään vain huomion vuoksi.

Tällainen on Sebastian Tynkkynen. Hänellä on ns. 'tyhjän taulun syndrooma', joka maalaa taulun itsestään joka hetki uudelleen, riippuen siitä, mitä hän uskottelee ihmisten kaipaavan, sillä hän elää muista ja muille. Sebastian Tynkkynen on juuri nyt islamkammoinen, ilman todellista substanssia oleva ihmiskuori, jonka roolin voi kuvata termillä ’pierun hajua tuottava rasistiprovokaattori’.

Sietämätön, naamalle pierevä nulikka. Ehta, uhriutuva rasisti. Sellainen on meidän Sebu. Nolon mölinän mies.

Ei muuta. #SueMeSebu