VESSAFEMINISMIÄ, AVIOLIITTOA JA GUGGELIPOIKIA

 

Oi aikoja, oli tapoja.

Köyhiltä voi viedä.

Kouluilta voi leikata.

Terveydenhuollon voi ulkoistaa.

Kreikkaan voi lapata rahaa.

Talvivaaralle voi antaa satoja miljoonia.

Työttömiä voi motivoida pakolla, mokomat nahjukset.

Palkkoja voidaan laskea tai olla maksamatta kokonaan.

Vanhuksilta voi viedä tuhkatkin uunista.

Ei meillä ole vaihtoehtoja, köyhän on paha nyhjäistä tyhjästä, sillä on pakko leikata, vaikka viherpuna ja muu opposition oppositio kuinka vinkuisi, sillä Suomi pitää saada kuntoon.

Mutta avioliitto! Se on tärkeä asia ja sen puolesta noustaan vaikka barrikadeille, perkele!

On meillä ongelmat ja niihin ratkaisut. Me vaadimme arvojemme mukaista toimintaa. On vain mies ja nainen. Tyttö ja poika. Se on biologiaa. Se on arkituntemus. Sillä tunnetko muita? Minä ainakin tunnen vain miehiä naisia. Ja minä rakastan naisia, en minä halua heitä mieheksi muuttaa tai miehen kuvatukseksi. Kyllä kikkeli pitää miehellä olla!

Ei kahdesta miehestä äidiksi ole, eikä tuulivoimasta energiaksi. Sen sanoo Sana ja Luonto. Vai pitääkö isejä olla monta? Lauma äijiä leikkimässä perhettä, karvaiset kiimakallet hellimässä poikavauvaa? Kyllä pervoa on, eikä minun sieluni siihen taivu. Sodoma, Gomorra ja sodomian tanssi ovat kohta täällä.

Ja avioliiton epäpyhittämisen lisäksi Helsingissä valtuutettu Vuorjoki (vas) haluaa kaikki kaupungin käymälät sukupuolineutraaleiksi. Mikä järki? Marxin järki? Eduskunnassa ei tähän toivottavasti mennä, mikäli minun pääni keikkuu. Kyllä se vain niin on, että miehet kusevat mihin sattuu, harvemmin hajusta päätellen sattuu kuitenkaan pönttöön. Siksi miehille omat käymälät, koska he tykkäävät kusenhajusta, kun taas naiset eivät tykkää. Ja minä sentään tiedän kusetuksesta jotakin, sillä teen sitä työkseni!

Ja jos käymäläpolitiikkamme muuttuu sukupuolia halveksivaksi, niin mitä seuraavaksi? Koirille ihmisoikeudet? Miehille silikonirinnat? Jotta tasa-arvo toteutuu? Seuraava vaihde on varmaan kuvitella olevansa mitä vain, esimerkiksi kissa, keijukainen, lohikäärme, yksisarvinen tai turkulainen. Mitä tallaisesta tulee?

Näitä on jo jonkun verran olemassa, netistä luin, ja kun hämmentyneet sukupuolineutraalit transihmiset saavat lapsia, näistä lapsista tulee vielä enemmän hämmentyneitä. Sitten nämä ihmiset ehkä haluavat myös omat itseidentifikaatiovessat, koska he ovat niin erilaisia muihin verrattuina. Montako vessaa meillä sitten onkaan? Uniseksiä, seksiä ja marxismia! Kaikille oma ja Kansa maksaa! Ei minun aikanani, eikä minun käymälässäni!

Kun ensin totutaan siihen, että ihmiset leikkaavat heidän sukupuolensa neutraaliuden paineissaan irti, tulee tästä epäpyhyydestä lopulta niin normaalia, että tulevaisuudessa leikataan toisia osia irti ja muutetaan kehoa vielä enemmän, ja meistä tulee yhä epäluonnollisempia. Aikamoista, mutta tältä se maailma näyttää täällä Lidlin parkkipaikalla.

On tämä maailma oudoksi menossa, miehet ovat naisia ja naiset miehiä ja kohta uimahallin vessassa pitää pelätä miehenpuolikkaan homokyyläystä kuudesti laukeavassani, jonka vain äitini saa pestä! Ei vessafeminismillä pitkälle pötkitä, pysykää Punavuoressa vaan kuplimassa, vihertävät guggelinkannattajat. Vessa on kuin perussuomalainen poliitikko, jonka saa harjaamalla aina kuin uudeksi.

Elämme ymmärtämättömyyden aikaa, emme totuuden jälkeistä aikaa. Totuus ei pala tulessakaan, se murtautuu aina lopulta esille. Haudataan se sitten kuinka syvälle hyvänsä.

Ymmärtämättömyys ei sen sijaan välttämättä poistu. Varsinkin kun sitä on media täynnä. En ole nähnyt vielä yhtäkään hyvin perusteltua analyysiä Brexitistä, sillä en ole vielä kirjoittanut sitä. Enkä ota nyt kantaa siihen, onko Brexit tai Donald Trump hyvä vai huono asia. Siihen Luxukseen ei ulkoministerin ole viisasta keskittyä vaan hoitaa Suomen asiaa, sillä Suomessa on monta vessaa harjattavana ja minä poika harjaan, kun tarve tulee.

Trumpista ei vielä vaalien läheisyydestä johtuen voi sanoa mitään varmaa, paitsi että oikein meni, Kansa puhui, suut suppuun.

Opiskeluaikoina kuulin monenlaista soopaa. Yksi niistä oli marxilainen väärä tietoisuus. Epäilen, että tämä totuuden jälkeinen aika on samaa sukua. Soopaa. Pilatuskin kyseli mikä on totuus? Ja kun hänelle vastattiin, en tiedä ymmärsikö Pilatus. Ei taida vessafeministi ja guggelipoika ymmärtää. Kyllä avioliitto on miehen ja naisen välinen.

Minä poika jatkan matkaa ja koirat räksyttää. Nakkimuki.